My

Jag har alltid tyckt om att idrotta och träna. För 6 år sedan började jag som spinninginstruktör och något år senare började jag även med pumpen. 2010, läste jag teori-delen för instruktörslicens på S.A.F.E.
Träning för mig är glädje och kämparanda. Jag tränar för att det får mig att må bra, jag får energi och lust i vardagslivet. Denna glädje och lust önskar jag förmedla till alla som går på mina pass. Jag vill inspirera andra att må bra helt enkelt och ha roligt med sin träning.


Nina

Vi människor är skapta för att röra på oss. Alla mår bättre av att träna. Fördelarna är många men bland annat blir man piggare, stressnivån sjunker, man sover bättre, förbränningen ökar, man orkar mer, kroppen blir starkare och man blir inte sjuk lika lätt. Om det sedan är Core eller någon annan form av motion spelar mindre roll, huvudsaken är att man rör på sig.
Jag ser träning som en livsstil. Utan träning i mitt liv skulle jag inte må lika bra. Jag har tränat så länge jag kan minnas. Allt från badminton, fotboll och innebandy. De senare åren har jag börjat träna spinning, body-pump och core, vilket jag tycker är fantastiskt kul! Så alla ni där ute som funderar på att börja träna, tveka inte, bara börja!


Carina

Träning för med sig så mycket positivt. Man mår bättre både fysiskt och mentalt om man rör på sig. Vi lever ofta ett stressigt liv idag och det underlättar om kroppen orkar med.
Själv kan jag inte tänka mig att vara utan träning. Jag började dansa jazzdans tidigt och har efter det provat på en del annat såsom spinning, pump, step, aerobic och styrketräning. Har hållit pass i över 15 år från och till och försöker träna regelbundet, mest i form av styrketräning och powerwalks. Om träningen är rolig och man hittat sin "grej" är chansen mycket större att man fortsätter.
Hoppas att vi kan inspirera er och att ni tycker det är roligt att träna med oss. Välkomna in!


Sara

Tränat har jag gjort mer eller mindre hela livet. Det var innebandy i många år, jazzdans och lite fotboll upp till. Powerwalkar gör jag dagligen vilket jag älskar att göra!
Sen några år tillbaka har jag tränat regelbundet i Fiskerilokalen med det mesta som finns att erbjuda , vilket är så roligt. Jag ska säga ärligt att från början tyckte jag att core verkade vara riktigt tråkig träning, men så fel jag hade, det är riktigt kul och man märker fort resultat i vad man orkar göra.
Så ta er tid och kom och träna med oss i mottionsgruppen i Bua. Kom ihåg det finns inga ursäkter, bara att ta sig i kragen och börja träna..
Hoppas vi ses.


Erik

Har tränat lagsporter sedan 5 årsåldern; isbandy, hockey, fotboll. Styrketräning började jag med vid cirka 16 års ålder. Sedan har det rullat på med styrketräning, löpning, cirkelträning, spinning med mera.
Tycker det är fantastiskt med träning då det ”rensar” huvudet efter stressiga arbetsdagar. Man går liksom in i sig själv och löser en massa problem –allt lossnar liksom ett åsk- och skyfall efter tryckande värme.


Josefin

Motsion har alltid varit ett naturligt inslag i mitt liv. Har under många år ägnat mig åt lagsporter så som innebandy och fotboll. Träning tilsammans med andra tycker jag både är roligare och lättare än att träna själv. Min vision är att alla ska få ut så mycket som möjligt på varje pass med hjälp av mig, spinningkompisarna och härlig och peppande musik.
Vi känner inte efter utan vi bara kör!!

Annika

Jag har hållit på med olika slags träning i mitt liv. I ungdomen var det fotboll, bandy och ridning. Sen gick jag över till mer individuell träning som spinning, kickboxning, gympa, zumba, pump mm. Men nu har jag spenderat 3,5 år av mitt liv i Kina och där fastnade jag för yogan och alla de posetiva effekterna som man får av yoga. T.ex. bättre hållning, kroppsuppfattning, styrka smidighet och kunna slappna av och fokusera. Jag har gått en 200 timmars lång Hatha yoga instruktör utbildning i Kina.
Så kom och testa på yogans alla positiva effekter. Gammla som unga,  alla gör vi efter vår egen kapacitet!